TV-inspektion udført af professionelt kloakfirma

Hos Entreprenørfirmaet Vejlby og Ottesen kan vi udføre professionel og grundig TV-inspektion af din kloak og rørsystemet. Dette er en fordelagtig fremgangsmåde i forhold til at lokalisere eventuelle skader, som vi efterfølgende kan reparere. Vi er et kompetent kloakfirma med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi servicerer primært kunder i og omkring Lemvig, Thyborøn, Harboøre og Struer.

​Din grundige og effektive TV-inspektion

Grundet vores mangeårige erfaring i kloakbranchen, er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver. Og med et kloak-tv bliver det blot endnu lettere for os at udføre kloakinspektionen grundigt. Ved at foretage TV-inspektion kan vi f.eks. se, om der er nogle brud på rør, eller om der er rotter, der lever i kloakken.

Vi står til rådighed for både private kunder og erhvervskunder.

En TV-inspektion kan spare dig for omfattende reparationer

Ved at sende et videokamera med forbindelse til vores inspektionsvogn ind i rørsystemet, kan vi effektivt inspicere kloakledningerne og let lokalisere brud og utætheder.

TV-inspektionen går forud for en reparation, men i mange tilfælde kan tv-udstyret også bruges til at fjernstyre reparationer, så du slipper for en større opgravning på din grund.

Hvis du oplever problemer med din kloak eller mistænker rottebeboelse i kloakken, så kan du altså med fordel kontakte os. Vi kommer gerne ud og undersøger sagen nærmere, hvorved vi finder frem til den bedst mulige løsning. Hos os får du altid en så fordelagtig pris som muligt.

Kontakt os for flere oplysninger om din TV-inspektion

Skal vi udføre TV-inspektion af din kloak, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af flere oplysninger og gode tilbud.

Kontakt os på telefon 97 82 01 75 eller på e-mail info@vejlbyottesen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din TV-inspektion!

Skriv til os i dag

​Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Udfyld formularen og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Herunder vil du kunne følge med i hvilke opgaver vi går og laver for tiden.

Kort om os

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og gravearbejde. Vi har gravemaskiner fra 0,8 ton til 30 tons, og vi kan lave alt inden for rørlægning eller reparation af kloakledninger.