Vi er certificerede til at montere rottespærre 

Har du mistanke om, at der bor rotter i din kloak? Så bør du gøre noget ved det, da det ellers kan have omfattende konsekvenser. Hos Entreprenørfirmaet Vejlby og Ottesen er vi certificeret rottespærremontør, og derfor kan vi hurtigt og professionelt montere en rottespærre hos dig. Vi servicerer primært kunder i og omkring Lemvig, Thyborøn, Harboøre og Struer, men kommer også gerne uden for disse områder, og hjælper dig med din rottebekæmpelse.

Rotter er vilde med at opholde sig i kloakker, og derfor er det ikke usandsynligt, at der også bor rotter i din kloak. Hvis rotterne får lov til at bo i kloakken, kan det dog have alvorlige konsekvenser. De kan eksempelvis gøre stor skade på kloakkens rør eller hjemmets isolering. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en bekæmpelse af rotter eller en rottesikring hos dig.

Effektiv rottebekæmpelse ved hjælp af en rottespærre

En rottespærre er en meget effektiv løsning til rottebekæmpelse. Rottespærren bliver typisk sat i brønde mellem skel og hus, hvilket betyder, at rotterne ikke kan komme denne vej.​

Vi har 15 års erfaring inden for montering af rottespærre, og derfor kan vi garantere dig et veludført stykke arbejde hver gang.

Vi kan både levere selve rottespærren og montere den, så du ikke skal tænke på noget. Hos os er du sikret god kvalitet og dygtige fagmænd, som står klar til at hjælpe dig med effektiv rottebekæmpelse. Vores priser er desuden blandt markedets bedste, så du kan med fordel lade os være din næste samarbejdspartner.

Kontakt os for at hør mere om vores rottespærre

Skal vi montere en rottespærre hos dig til en fordelagtig pris, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe både private kunder og erhvervskunder med rottebekæmpelse.

Kontakt os på telefon 97 82 01 75 eller på e-mail info@vejlbyottesen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Skriv til os i dag

​Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Udfyld formularen og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Herunder vil du kunne følge med i hvilke opgaver vi går og laver for tiden.

Kort om os

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og gravearbejde. Vi har gravemaskiner fra 0,8 ton til 30 tons, og vi kan lave alt inden for rørlægning eller reparation af kloakledninger.

Kontakt os

Heldum Gl. Skole 11 - 7620 Lemvig

97 82 01 75​ (Hovednummer)

23 11 90 09 (Mobil)