​Omfangsdræn leder fugt og vand væk fra huset

Bor du i et hus med risiko for en fugtig kælder? Så er et omfangsdræn med stor sandsynlighed den ideelle løsning for dig. Dette dræn mindsker nemlig effektivt mængden af fugt i kælderen, men kan også anvendes på marker og i haver. Hos Entreprenørfirmaet Vejlby & Ottesen har vi stor erfaring på området, og kan derfor naturligvis også hjælpe dig. Vi servicerer primært kunder i Lemvig, Thyborøn, Harboøre, Struer og omegn.

Et omfangsdræn bruges til at lede fugt og vand væk fra hus, marker eller haver. Det bruges ofte i ældre huse, da fugt og regnvand her typisk har lettere ved at trænge igennem gulv og mursten. Hvis din kælder er fugtig, bør du med andre ord få et dræn, som kan lede fugten væk, og som mindsker risikoen for svamp.

Selve drænet er en opbygning af forskellige rør, som via en brønd effektivt leder vandet hen til et afløbssystem.

Hvad koster et omfangsdræn?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad et omfangsdræn koster, idet vores priser varierer fra opgave til opgave.

Det kommer blandt andet an på, hvor langt vi skal grave ned, hvilken slags jord der er samt hvor meget vand, der skal ledes væk.​

Uanset hvad din opgave indebærer, så garanterer vi dog altid alle vores kunder et godt tilbud ved omfangsdræn. 

Vi har både de rette kompetencer og alle maskiner, der skal til for at løse opgaven professionelt. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi leverer holdbare og veludførte løsninger til den aftalte tid ved alle omfangsdræn

Kontakt os og hør mere om dine muligheder ved omfangsdræn

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder for at få et omfangsdræn er, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker.

Kontakt os på telefon 97 82 01 75 eller på e-mailen info@vejlbyottesen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Skriv til os i dag

​Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Udfyld formularen og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Herunder vil du kunne følge med i hvilke opgaver vi går og laver for tiden.

Kort om os

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og gravearbejde. Vi har gravemaskiner fra 0,8 ton til 30 tons, og vi kan lave alt inden for rørlægning eller reparation af kloakledninger.