Kloakspuling udført af autoriseret kloakmester - professionel spuling af kloak

​Oplever du bøvl med kloakken såsom stoppet afløb? Så er det sandsynligvis fordi, kloakken trænger til at blive spulet godt igennem. Hos Entreprenørfirmaet Vejlby og Ottesen finder du en autoriseret kloakmester, som har stor erfaring med kloakspuling. Vi kommer mest i områderne i og omkring Lemvig, Thyborøn, Harboøre og Struer, men står også til rådighed uden for disse områder ved spuling af kloak.

Hurtig og effektiv kloakspuling

Vi er et professionelt kloakfirma med 15 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde forskellige services, som eksempelvis kloakrensning. Vi sikrer dig en professionel og grundig rensning af kloak til en attraktiv pris. Hvis du har problemer med en tilstoppet kloak, så bør du med andre ord aldrig holde dig tilbage med at søge hjælp til kloakspuling hos os. Du kan stole på at din spuling af kloak er i sikre hænder os med vores erfaring.

Rens effektivt for skidt med en spuling af kloak

Vi foretager spuling af kloak i forskellige situationer. Hvis du eksempelvis har en stoppet kloak, skyldes det sandsynligvis, at der sidder meget skidt og snavs i afløbsledningerne. Derfor er det nødvendigt med en omgang spuling, som effektivt renser kloakken. Vi udfører forskellige former for kloakspuling, afhængig af den pågældende opgave samt kundens ønsker.

​Vi laver gerne en aftale med dig, hvor vi kommer og foretager kloakrensning, men vi tager os også gerne af akutte opgaver ved kloakspuling eller andet. 

​Vi klarer alle former for spuling af kloak

​​Uanset hvilken spuling vi skal udføre, så er der en risiko for, at der skabes over- eller undertryk, hvilket kan give oversvømmelse eller lugtgener. Derfor anbefaler vi, at gulvafløbet dækkes til, og at toiletbrættet er slået ned ved kloakspuling. Desuden bør der være noget tungt placeret ovenpå toiletbrættet.

Når vi udfører spuling af kloak, sørger vi naturligvis altid for at have informeret dig godt om sådanne ting, inden vi går i gang med arbejdet.

Kontakt os for at høre nærmere om kloakspuling

Vi foretager spuling af kloak til fordelagtige priser. Kunne du tænke dig at høre mere og modtage et godt tilbud, så kontakt os gerne med det samme.

Kontakt os på telefon 97 82 01 75 eller på e-mail info@vejlbyottesen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din spuling af kloak!​

Skriv til os i dag

​Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Udfyld formularen og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Herunder vil du kunne følge med i hvilke opgaver vi går og laver for tiden.

Kort om os

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og gravearbejde. Vi har gravemaskiner fra 0,8 ton til 30 tons, og vi kan lave alt inden for rørlægning eller reparation af kloakledninger.