Entreprenør med 15 års erfaring i branchen

Er du på udkig efter en kompetent entreprenør, som kan hjælpe dig, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Entreprenørfirmaet Vejlby & Ottesen har vi specialiseret os i entreprenørarbejde, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver.

​Din professionelle entreprenør

Vi kommer primært hos kunder i og omkring Lemvig, Thyborøn, Harboøre og Struer, men står naturligvis også til rådighed uden for disse byer. 

Vi er et professionelt firma med 15 års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger. Vi har en stor maskinpark, som altid er udstyret med moderne og effektivt udstyr til at løse alverdens opgaver.

Vores entreprenør kan varetage enhver opgave

Vi har udstyret til blandt andet at klare udgravninger til nybyggeri, veje og anlæg, stalde og gylletanke, markdræn, rør og kabler.

Maskinparken omfatter naturligvis også lastbiler og containere til transport af byggeaffald, jord, grus og lignende.

Vi kan med andre ord klare både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores entreprenør for hjælp.

Ved nedbrydningsopgaver tilbyder vi sortering af materialerne til eksempelvis genbrug og forbrænding, så du ikke selv skal tænke på dette. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde, og tilbyder altid en billig pris til hver enkelt kunde.

Kontakt vores entreprenør for at høre mere

Skal vores entreprenørfirma sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte vores entreprenør med det samme. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Kontakt os på telefon 97 82 01 75 eller på e-mail info@vejlbyottesen.dk, så hører du fra vores entreprenør snarest muligt.​

Skriv til os i dag

​Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Udfyld formularen og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Herunder vil du kunne følge med i hvilke opgaver vi går og laver for tiden.

Kort om os

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og gravearbejde. Vi har gravemaskiner fra 0,8 ton til 30 tons, og vi kan lave alt inden for rørlægning eller reparation af kloakledninger.